Een plek om te zijn

Onze deelnemers zijn onmisbaar

Lenteheuvel is een prachtige plek vlakbij Zwartsluis waar je graag wíl zijn en waar je er mág zijn. Op deze boerderij gebeurt van alles, dankzij de bewoners en deelnemers.

Wij zijn een veelzijdige woon- leer- werkplek voor mensen met een zorgvraag. Deelnemers kunnen bij ons terecht voor dagbesteding, werkgewenning, arbeidstraining, herstel van burn-out, sociale activering en re-integratie.

De boerderij is volledig en met gevoel voor historie gerestaureerd door Tiem van Dijk en grenst aan natuurgebied De Olde Maten. Het is twee hectare hemel op aarde, want op onze boerderij werkt iedereen samen en zetten we elkaar in onze kracht.  Mensen die in hun leven vaak het gevoel hadden overbodig te zijn, zijn bij ons onmisbaar. Dankzij hen kan onze winkel open, hebben de paarden te eten en bloeit de moestuin.

Het gevoel er écht toe te doen zet mensen in bloei. En daar doen wij het voor. De mensen die bij ons komen hebben een beperking, maar zijn niet anders dan wij. Ook zij voelen voldoening en krijgen zelfvertrouwen als ze leren, werken en een sociale omgeving hebben.