Atelier

CREATIEVE cliënten

Op zorgboerderij Lenteheuvel organiseren we verschillende vormen van dagbesteding voor mensen met een zorgvraag of een beperking. We merken dat het meedraaien en het nemen van verantwoordelijkheid op de boerderij onze cliënten enorm veel voldoening geeft.

In het atelier maken we verschillende creatieve producten, zoals cadeau-artikelen en woonaccessoires. Deze producten worden aangeboden door winkels in de omgeving, bijvoorbeeld in Zwartsluis, Hasselt en Genemuiden en daarnaast ook in onze eigen winkel. Daarnaast doen we mee aan markten en braderieën. Eens per jaar organiseren we een gezellige kerstmarkt op onze eigen boerderij waar we er samen met elkaar, andere standhouders en de gemeente Zwartsluis een gezellige dag van maken.

Activiteiten passend bij de zorgvraag

Het gevoel er écht toe te doen zet mensen in bloei. En daar doen wij het voor. De mensen die bij ons komen hebben een beperking, maar zijn niet anders dan wij. Ook zij voelen voldoening en krijgen zelfvertrouwen als ze leren, werken en iets moois opleveren.

Naast het atelier werken onze cliënten ook in de kwekerij, doen ze het groenonderhoud en verzorgen ze onze dieren. Daarnaast organiseren we activiteiten passend bij de specifieke zorgvraag van cliënten.

Wilt u informeren naar de mogelijkheden voor dagbesteding, het afstemmen van activiteiten en zorgbegeleiding? Neem dan contact met ons op:

06 4123 0310

info@zorgboerderijlenteheuvel.nl

First image