Zorg

ZORG OP MAAT

Wij kijken naar mogelijkheden, interesses en kansen en werken vanuit een wederkerige relatie. We hebben een divers aanbod van activiteiten en zorg, maar blijven vraaggericht. Zit er in de activiteiten zoals we deze beschrijven geen aanbod, dan kunnen we zorg bieden op maat. Samen met jou kijken we hoe jij jouw talenten kunt inzetten en betekenisvol werk kunt doen.

Op zorgboerderij Lenteheuvel is er plek voor verschillende doelgroepen en doelstellingen. Deelnemers kunnen bij ons terecht voor dagbesteding, werkgewenning, arbeidstraining, herstel van burn-out, sociale activering, ouderenzorg en re-integratie. In principe werken deelnemers mee in de bedrijfsmatige opzet van het atelier, de kwekerij, de theeschenkerij, de manege en het onderhoud van het erf en de verzorging van de dieren. Binnen deze opzet proberen we zo veel mogelijk variatie in werkzaamheden te bieden. Als deelnemers behoefte hebben aan andersoortige activiteiten, dan proberen we daarin te voorzien. Zo kan het voorkomen dat we kunstzinnige of recreatieve activiteiten aanbieden op één of meerdere dagdelen per week.

Ze slaan een arm om je heen. Vrijwilliger Hilly Beens Allard en Judith Teekens, Ietse Medema en Riny Riezebos zijn allen gekwalificeerde zorgverleners. Naast hen werken ook enkele vrijwilligers op de boerderij.

“De cliënten zijn zulke leuke, vrolijke en behulpzame mensen. Ik vind het erg gezellig hier. Vooral tijdens de koffiepauze ’s middags. Dan zit ik tussen de cliënten in en slaan ze een arm om me heen; zo leuk.
De eerste keer dat ik hier de oprit op fietste kreeg ik zo’n rust over mij. Die rust heb ik hier nog steeds. Zodra ik het pad op rijd, komt de rust binnen.” Aldus vrijwilliger Hilly Beens.

Lees meer

Intakegesprek

Bent u of ben jij benieuwd of zorgboerderij Lenteheuvel een passende plek is voor een specifieke zorgvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
06 4123 0310 Judith Teekens

06 2500 7562 Allard Teekens

info@zorgboerderijlenteheuvel.nl