Over ons

Allard en Judith Teekens

In 2014 kregen wij de kans om op deze boerderij onze droom te gaan leven. Allebei deden we brede ervaring op in de zorg. Judith zag vanuit haar adviserende functie bij een zorgverlener vele zorgboerderijen van binnen. We hebben altijd al een natuurlijke aantrekkingskracht op mensen die hulp nodig hebben. De deur stond altijd open en er was altijd plek vrij aan tafel.

Nu hebben we écht de faciliteiten om mensen verder te helpen. Wij wonen hier met onze drie kinderen, samen met onze zeven bewoners en de mensen die hier begeleid werken als dagbesteding. Het past helemaal bij ons om op deze manier samen te wonen, samen te eten, samen te werken. Het past ook bij onze gasten, die op deze manier aandacht krijgen, dagritme leren en worden gestimuleerd in hun sociale omgang met elkaar. Iedereen hoort er helemaal bij.

Organisatie

Lenteheuvel wordt geleid door ons, Allard en Judith Teekens. We werken als zelfstandige zorgaanbieder in een VOF. De boerderij is enkele jaren geleden aangekocht door Tiem van Dijk, die er zijn missie van maakte hier een een plek van te maken waar mensen met een beperking kunnen wonen en werken. Inmiddels mogen wij als eigenaren van de boerderij de missie van Tiem van Dijk en onszelf verder vorm geven voor nu en de toekomst!

First image
Second image